Hakkında romantik davetiye sözleri

Wiki Article


Geleceğe düz atacakları bu ilk adımı beraberce yürümek ve mutluluğu onaylamak üzere sizlerle yanında olmaktan ongunluk duyarlar.

Birlikteliğimizin sonsuza derece sürmesi umudu ve dileğiyle müşterek evetşantımıza girişim attığımız bu günde bizimle olmanızı dileriz.

Akıp revan yaşamın süresince kendimize dair yeni bir konu hevesliarken nişan törenimizde siz dostlarımızı kanatımızda görmek bize kâm verecektir.

66-Yeni bir temellangıca adım atarken siz dostlarımızı da aramızda görmekten kıvanç duyacağız… teşriflerinizi bekliyoruz…

59-Etki ele tutuşarak gittiğimiz bu ongunluk yolculuğuna veda etme vakitı geldiğini görüyoruz. Veda ediyoruz bekarlığın sultanlığına… sizleri de bizi uğurlamaya davet ediyoruz. Katımız da olmanız dan kıvanç duyacağız…

Varlıkımızın en hak kararını verip, ikimizde olur diyoruz ve siz temiz dostlarımızı şahidimiz olarak bekliyoruz.

• Beraberliklerini ruzuşeb kılmak ve sevgilerini sonsuzluğa hissetmek yürekin mutluluklarını sizinle benimsemek istiyorlar.

Ömür boyu mutluluğa imzalarımızı atarken sizlerin de cihetımızda olmanızdan ongunluk duyacağız.

105-Varlıkımız da farklı bir davetiye sözleri heyecan evetşarken, yan dâhilin yeni bir kapı aralarken.. Siz saygınlık dostlarımızı nikah törenimiz de cenahımızda görmekten kut duyacağız…

İki dünya mutluluğu duası ile birlikteliğimize ilk aşamaı atarken, siz duyulmamış davetiye sözleri sevdiklerimizi de aramızda görmekten itibar duyarız. 

Yazgıımızın bu en anlamlı ve en aldatıcı hasetnde siz kibar dostlarımızı aramızda görmekten onur duyacağız

Geleceğe namuslu atacakları bu ilk adımı beraberce yürümek ve mutluluğu pay etmek üzere sizlerle bile olmaktan mut duyarlar.

Buluştu ellerimizle gözlerimiz. Emin adımlarla geldiğimiz bu günde… siz dostlarımızı aramızda görmekten mutluluk duyacağız…

Yavrularının kendi kanatları ile uçmasından bahtiyarlık duyan 2 ocak. Böyle bir mutluluk tablosuna dâhil olmasını istediğimiz dostlarımızı aramızda görmekten feyiz duyarız.

Report this wiki page